Evenimente recente

 • 29 FEB 2020

  Zona Moldova Tomesti Iași 21-23 februarie 2020

  post39

  Zona Moldova, Tomesti - Iași, 21-23 februarie 2020.

 • 6 NOV 2019

  10 medalii de aur pentru karatiștii de la Clubul Arashi-Do

  post38

  Karatiștii brăileni din cadrul Clubului sportiv Arashi-Do s-au întors cu victorii de la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, desfășurat în perioada 1-3 noiembrie 2019, în Germania.
  Conform precizărilor sensei-ului Daniel Mihai, sportivii clubului Arashi-Do Brăila, participanți la această competiție, au adus pentru România 10 medalii de aur, 4 medalii de argint și 5 medalii de bronz. De precizat că în acest Campionat Mondial de Karate, clubul brăilean a participat cu 14 sportivi. între aceștia, trei sportive din localitățile Tichilești și Chiscani, respectiv Radu Ioana, Ion Florentina și Tureac Nicoleta au devenit campioane mondiale, conform informațiilor oferite de sensei-ul acestora. Locul I kata, dar la echipe, au ocupat și Mihai Dario, Giurgiu Gabriel și Constantinescu Marius. Victoriile înregistrate în cadrul acestui Campionat Mondial de Karate demonstrează pasiunea și implicarea atât a sportivilor brăileni cât și a sensei-ului acestora.
  Felicitări tuturor și mult succes în continuare! (sursa: brailanews24)

 • 15 SEP 2019

  Finala Campionatului Național de Karate Fudokan 13-15 septembrie 2019 Brăila

  post37

  Rezultate obtinute la Finala Campionatului Național de Karate Fudokan 13-15 septembrie 2019 Brăila: 4 medalii de aur, 2 medalii de argint, 3 medalii de bronz obtinute de RADU IOANA, TUREAC NICOLETA, ION FLORENTINA, STOIAN ALEXANDRU si GIURGIU COSMIN. Toți cei cinci sportivi sunt calificați la CAMPIONATUL MONDIAL din GERMANIA din luna noiembrie. FELICITARI!

 • 2 IUNIE 2019

  A doua ediție a Cupei NEKO-ME - Ziarul Tecucean

  post36

  Sâmbătă, 1 iunie, la Tecuci s-a desfășurat evenimentul sportiv Cupa NEKO-ME, aflat la a II-a ediție, în colaborare cu Federația Română de Karate Tradițional și UAT Municipiul Tecuci. La acest eveniment au participat un număr de 12 Cluburi sportive din țară și aproximativ 150 de sportivi. A fost prezent sensei Nicolae Mărăndici, președintele Federației Române de Karate Tradițional, alături de sponsorii oficiali, CL Tecuci prin Primărie. Mulțumim pentru prezența și sprijinul acordat în desfășurarea evenimentului: Cristian Matache, Cătălin Pintilie, Liliana Cambanache . Karateka de la Clubul Neko-Me s-au clasat pe locul doi în clasamentul cluburilor participante, alături de cluburi renumite ca Arashi Do Brăila locul întâi și Risei Iași locul trei. Felicitări instructorilor, sportivilor dar și părinților care îi susțin pe copii în dezvoltarea lor fizică și psihică! Cu ocazia zilei de 1 iunie, toți copii au primit cadouri din partea organizatorilor. Sperăm că acest eveniment să devină o tradiție pentru orașul nostru, sperăm că acest sport să fie privit printr-o perspectiva frumoasă, ca un mijloc de educație al copiilor noștri ce doresc să asimileze niște principii de respect și fair play. (sursa)

 • 28 MAI 2019

  Sportivii de la Arashi-do Brăila, calificaţi la europenele de karate tradiţional

  post35

  La Iaşi, în weekend-ul trecut, a avut loc ediţia a XXVIII-a a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori, competiţie la care au participat 187 de sportivi de la 36 de cluburi din ţară, printre finalişti regăsindu-se şi patru sportivi de Arashi-do Brăila pregătiţi de sensei Daniel Mihai. Bilanţul delegaţiei brăilene a fost unul foarte bun: 4 medalii de aur, una de argint şi 4 de bronz, astfel că toţi cei patru karateka s-au calificat pentru Campionatul European de karate tradiţional care va avea loc la Piteşti în perioada 14-16 iunie. Invitat special al competiţiei organizate de clubul Enpi Iaşi şi FRKT a fost Ilija Jorga, preşedintele şi fondatorul al Federaţiei Mondiale de Fudokan, care, cu acest prilej, a susţinut şi un stagiu de pregătire. Pe lângă oaspetele din Serbia, la acest eveniment au mai fost prezenţi sensei Alexander Simici, secretar executiv al Federaţiei Europene de Fudokan, şi sensei Nicolae Mărăndici, preşedintele FRKT. La Iaşi, la cadeţi, Ioana Radu a devenit campioană naţională la fukugo feminin, iar la kata individual sportiva menţionată a obţinut medalia de bronz. Ioana Radu a mai cucerit un loc întâi la enbu mixt, împreună cu Alexandru Stoian. Şi juniorii au fost la înălţime. Florentina Ion a devenit vicecampioană naţională la kumite individual, iar la kata individual şi la fuku go feminin s-a clasat pe locul al treilea. La tineret, sportivii de la Arashi-do Brăila s-au aflat de asemenea printre protagoniştii competiţiei şi şi-au trecut în cont două medalii de aur. Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu au câştigat proba de embu mixt, performanţă realizată de Cosmin Giurgiu şi Alexandru Stoian la enbu masculin. Tot la această categorie de vârstă, Cosmin Giurgiu cucerit medalia de bronz la kumite individual. “Sunt bucuros că că am reuşit să obţinem rezultate foarte bune. Aceşti copii, pe lângă şcoală, vin aproape zi de zi la antrenamente, se pregătesc pentru competiţiile oficiale şi reuşesc să se lupte de la egal la egal, pentru podium, cu adversari care au mai mulţi ani de pregătire. Ne-am realizat obiectivul şi mergem la europenele de la Piteşti cu dorinţa de a obţine cât mai multe medalii”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai. (sursa)

 • 14 APR 2019

  Finala campionatului national de Karate Tradițional pentru copii - Iași 12-14 aprilie 2019

  post34

  Clubul C.S. Arashi-Do Braila a obtinut urmatoarele rezultate la finala Campionatului national de Karate Tradițional pentru copii, Iași 12-14 aprilie 2019:

  • 3 medalii de aur
  • 3 medalii de bronz

  Locul 3 pe țară la această finală. Succes la Campionatul Mondial din Germania. FELICITĂRI!

 • 21 IAN 2019

  Arashi-do Brăila - club de elită în artele marţiale

  post33

  în 2018, gruparea sportivă brăileană a obţinut rezultate foarte bune la finalele naţionale şi a cucerit 17 medalii la europenele din Slovenia • sportivii pregătiţi de sensei Daniel Mihai au bifat nouă titluri continentale

  Anul 2018 a fost unul de excepţie pentru clubulul de karate tradiţional “Arashi-do” Brăila. Sportivii pregătiţi de sensei Daniel Mihai au monopolizat podiumul la toate competiţiile naţionale şi internaţionale la care au participat. Mai mult, la naţionalele de Fudokan de la Galaţi, pentru al treilea an consecutiv, la copii, “Arashi-do” s-a clasat pe locul al doilea în ierarhia cluburilor participante din România, ceea ce înseamnă că această grupare sportivă are o pepinieră din care vârfurile pot să urce pe panta performanţei la categoriile superioare de vârstă.

  “A fost un an foarte bun, în care nu numai că ne-am realizat obiectivele, ba chiar le-am depăşit şi mă refer în primul rând la europenele din Slovenia. Un lucru îmbucurător a fost că am avut un sprijin constant din partea Primăriei Chiscani. Le mulţumesc copiilor pentru munca depusă în 2018 şi sunt convins că anul recent început va fi unul al confirmării valoririi sportivilor de la clubul Arashi-do”, ne-a declarant sensei Daniel Mihai. “Arashi-do”, locul al doilea, pe cluburi, la naţionalele de Fudokan copii

  Clubul de karate tradiţional CS “Arashi-do”, pentru care au concurat şi doi sportivi de la şcoala din Chiscani, Maria Radu şi Bogdan Dîrnea, s-a numărat printre protagoniştii Campionatului Naţional de karate tradiţional Shotokan-Fudokan care a avut loc în aprilie 2018 la Galaţi şi care a fost rezervat copiilor. La prima competiţie oficială a anului trecut, sportivii pregătiţi de sensei Daniel Mihai au obţinut 6 medalii: 3 de aur, 2 de argint şi una de bronz şi s-au clasat pe locul al doilea în ierarhia cluburilor participante la această ediţie.

  La copii 3, Alexia Chiriac şi Mihai Dario Matteo au devenit campioni naţionali la enbu mixt şi tot medalie de aur, în concursul copiilor 2, au obţinut Maria Radu şi Gabriel Giurgiu la enbu mixt. La această categorie de vârstă clubul brăilean şi-a mai trecut în cont un titlu de vicecampion naţional la kata individual masculin prin Gabriel Giurgiu şi o medalie de bronz prin Andreea Radu la kumite individual feminin.

  Pe prima treaptă a podiumului de premiere, la copii 1, au urcat Daria Dârnea, Maria Marcu şi Andreea Radu, în proba de kata echipe, şi tot la această categorie de vârstă, Maria Dârnea şi Bogdan Dîrnea au obţinut argintul la enbu mixt.

  Toţi medaliaţii de la Galaţi şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European de karate Fudokan din Slovenia, competiţie programată pentru luna decembrie.

  La finalele de la Galaţi, de la CS “Arashi-do” au mai participat Gabriela Mihalcea, Ionuţ Ţandără, Darius Olteanu, Ştefan Ţandără, Bianca Furcoi, Marius Constantinescu, Sara Pătraşcu, Alexandru Cazan şi Andrei Dumitru.

  “Este al treilea an consecutiv când ne clasăm pe locul al doilea în ierarhia cluburilor la nivel naţional, la copii. În acest moment avem 13 sportivi care s-au calificat pentru europenele din Slovenia”, spunea după acea competiţie sensei Daniel Mihai.

  3 de medalii de aur, 2 de argint şi 2 de bronz la naţionalele de karate tradiţional

  Karateka pregătiţi de sensei Daniel Mihai sau remarcat şi la etapa finală a Campionatului Naţional de karate tradeţional care a avut loc la Tomeşti, în judeţul Iaşi. La aceste finale, “Arashi-Do” a fost reprezentat de 5 karateka, iar palmaresul acestora a fost de 7 medalii: 3 de aur, 2 de argint şi 2 de bronz.

  Ioana Radu a devenit campioană naţională la cadeţi în proba de enbu mixt, la kumite individual a cucerit medalia de argint, iar la fukugo s-a clasat pe locul al treilea. Tot la această categorie de vârstă, Nicoleta Tureac a obţinut medalia de bronz la kumite individual. La masculin, Alexandru Stoian a cucerit aurul la enbu mixt şi la enbu masculin, iar la fukugo a obţinut medalia de bronz.

  La juniori, conform aşteptărilor, Florentina Ion şi-a trecut în cont titlul de campioană naţională la enbu mixt. Cosmin Giurgiu a devenit dublu campion naţional la enbu mixt şi enbu masculin, iar la fukugo a cucerit medalia de argint.

  Echipa de kata fete, formată din Florentina Ion, Ioana Radu şi Nicoleta Tureac, a urcat de asemenea pe prima treaptă a podiumului de premiere.

  Toţi cei cinci sportivi care au reprezentat Clubul Sportiv “Arashi-Do” Brăila la această competiţie de la Tomeşti şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European din Slovenia.

  “Ne-am realizat obiectivul, toţi sportivii care au participat la Iaşi se vor bate pentru medalii la europenele din Slovenia”, concluziona atunci sensei Daniel Mihai.

  Rezultate de excepţie în Slovenia

  Finala Campionatului European de karate tradiţional Fudokan care a avut loc în perioada 5-9 decembrie 2018, în Slovenia, a reprezentat o nouă şansă de afirmare pentru sportivii clubului brăilean. Gruparea sportivă pregătită de sensei Daniel Mihai a participat cu 13 karateka la competiţia continentală de la Portoroz şi a cucerit 17 medalii, 9 de aur, 3 de argint şi 5 de bronz. La copii 10-11 ani, Andreea Radu a obţinut aurul la kumite echipe şi argintul la kumite individual şi la enbu mixt împreună cu Gabriel Giurgiu. Copiii 1 au avut de asemenea prestaţii apreciate. Cătălin Baciu şi Bogdan Dîrnea s-au clasat pe locul al treilea şi implicit au primit medaliile de bronz la enbu masculin, performanţă realizată de Daria Dârnea şi Bogdan Dîrnea, la enbu mixt. La această categorie de vârstă, pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Daria Dârnea, Maria Marcu şi Maria Radu la kata echipe. Maria Marcu a cucerit aurul la kumite echipe şi argintul la kumite individual.

  La cadeţi, Arashi-do a cucerit aurul la enbu mixt prin Ioana Radu şi Alexandru Stoian, şi tot pe primul loc s-au clasat Ioana Radu şi Nicoleta Tureac la kumite echipe. Nicoleta Tureac a mai obţinut o medalie de bronz la kumite individual, iar Alexandru Stoian a devenit vicecampion european la kumite individual şi a cucerit bronzul la kumite echipe.

  La junior, Florentina Ion, Ioana Radu şi Nicoleta Tureac au cucerit medalia de aur la kata echipe, aceeaşi performanţă fiind realizată de Florentina Ion la fuku go feminin, Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu la enbu mixt şi Cosmin Giurgiu şi Alexandru Stoian la enbu masculin.

  Tot la junior, Cosmin Giurgiu s-a clasat pe locul al treilea la fuku go masculin.

  La competiţia din Slovenia din delegaţia brăileană au mai făcut parte Dario Mihai şi Alexia Chiriac şi ambii au avut prestaţii bune la categoria copii 8-9 ani.

 • 10 DEC 2018

  FINALA CAMPIONATULUI EUROPEAN DE KARATE TRADIȚIONAL FUDOKAN - SLOVENIA 6-9 DECEMBRIE 2018

  post32

  C.S. ARASHI-DO BRĂILA a participat in perioada 6-9 decembrie, la Finala Compionatului European de Karate Traditional Fudokan pentru copii, cadeti, juniori, tineret si seniori, din Slovenia, cu un numar de 13 sportivi. Rezultatele finale au fost rasunatoare. Sportivii clubului au castigat un numar de 17 medalii, dupa cum urmeaza: 9 medalii de aur 3 medalii de argint 5 medalii de bronz Felicitari!

 • 4 oct 2018

  Finala Campionatului National de Karate Traditional - CJTS Tomesti-Iasi 28-30 septembrie

  post31

  Rezultatele finalei Campionatului National de Karate Tradițional - CJTS Tomești-Iași, 28-30 septembrie:
  Cadeti:
  Radu Ioana: -Locul 1 - enbu mixt -Locul 1 - kata echipe -Locul 2 - kuminte ind. -Locul 3 - fukugo
  Tureac Nicoleta : -Locul 1 - kata echipe -Locul 3 - kumite ind.
  Stoian Alexandru :-Locul 1 -enbu mixt -Locul 1 -enbu masc -Locul 3 -fukugo
  Juniori:
  Ion Florentina : -Locul 1 -kata echipe -Locul 1 -enbu mixt
  Giurgiu Cosmin : -Locul 1 - enbu mixt -Locul 1 - enbu masc. -Locul 2 - fukugo
  Felicitări sportivilor si parintilor! Toti cinci sunt convocati la lotul national pentru Campionatul European din Slovenia din decembrie 2018.

 • 20 mai 2018

  Campionatului national de Karate Tradițional GALAȚI 18-20 mai 2018

  post30

  Finala campionatului national de Karate Tradițional GALAȚI 18-20 mai 2018. Rezultate: 3 medalii de aur, 2 medalii de argint, 1 medalie de bronz. În urma rezultatelor de astăzi, C.S. Arashi-do Brăila a obținut locul 2 pe țară. Felicitări copii și succes la Campionatul European de Karate Tradițional din SLOVENIA.

 • 9 mar 2018

  SPORTIVII DE LA ARASHI-DO BRĂILA, CALIFICAŢI ÎN FINALA CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE KARATE FUDOKAN

  post29

  Rezultate excelente pentru sportivii CS Arashi-do Brăila la etapa de zonă a Campionatului Naţional de Karate Fudokan - CJTS (cadeţi, juniori, tineret şi seniori) desfăşurată în perioada 2-4 martie 2018, la Bacău. La competiţia la care au fost prezenţi în jur de 100 de karateka de la 14 cluburi de profil din ţară (mai precis zona Moldova), clubul brăilean a participat cu cinci sportivi cu vârste între 14 şi 16 ani: Ioana Radu, Nicoleta Tureac (ambele eleve ale Şcolii Gimnaziale Chiscani), Florentina Ion (fostă elevă a Şcolii Gimnaziale Tichileşti), Alexandru Stoian şi Cosmin Giurgiu. Cei cinci sportivi, posesori ai centurii negre 1 dan, au obţinut patru locuri I, patru locuri II, trei locuri III şi două locuri IV la mai multe probe din concurs, calificându-se fără probleme în finala Campionatului Naţional de Karate Fudokan, care se va desfăşura în mai, la Iaşi. Astfel, Florentina Ion s-a clasat pe primul loc la trei probe: fuku-go, enbu mixt şi kata echipe (juniori), ocupând, totodată, locul secund la kumite individual şi kata individual. Nicoleta Tureac s-a clasat pe locul I la kata echipe (juniori) şi pe locul III la kumite individual şi fuku-go (cadeţi). Colega ei de echipă, Ioana Radu, a ocupat primul loc la enbu mixt şi kata echipe, locul II la fuku-go şi locul IV la kata individual (cadeţi). Nici băieţii de la CS Arashi-do Brăila nu s-au lăsat mai prejos. Cosmin Giurgiu s-a clasat pe locul I la enbu mixt (juniori), locul I la enbu masculin şi locul II la kata individual, în timp ce Alexandru Stoian a ocupat locul I la enbu mixt (cadeţi), locul I enbu masculin (juniori), locul III la kumite individual şi locul IV la kata individual (cadeţi). (sursa)

 • 9 NOV 2017

  Aur pentru sportivii de la Arashi-do Brăila, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan

  post28

  Coordonaţi de sensei Daniel Mihai, micii karateka s-au întors de la Cluj cu patru titluri mondiale • sportivii brăileni au obţinut în total 11 medalii: 4 de aur, 3 de argint şi 4 de bronz. Brăileni pe podium la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj. În perioada 3 – 5 noiembrie 2017, 18 copii cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani, de la Clubul Sportiv Arashi-do Brăila - coordonaţi de sensei Daniel Mihai - au fost prezenţi în Sala Polivalentă din municipiul Cluj, alături de alţi 2.000 de sportivi de toate vârstele, din 45 de ţări ale lumii. Micii karateka au reuşit să obţină 4 medalii de aur, 3 medalii de argint şi 4 de bronz la categoriile cadeţi şi copii. Astfel, Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu, posesori ai centurii negre, au ocupat un binemeritat loc I şi medalia de aur la enbu mixt, categoria cadeţi. Florentina a urcat şi a doua oară pe podium, obţinând medalia de aur, de data aceasta la kumite echipe. La copii 1, Ioana Radu şi Alexandru Stoian, de la acelaşi club Arashi-do Brăila, au obţinut locul I şi aurul la enbu mixt. Maria Marcu şi Daria Dârnea, concurente la grupa de copii 2, au obţinut, de asemenea, locul I şi medalia de aur la kumite echipe. Locul II şi medalia de argint la copii 2, kumite echipe, a obţinut sportiva Andreea Radu. Tot la grupa copii 2, Andrei Drăghici s-a întors de la Cluj cu medalia de argint la kumite echipe. Tot locul II la kumite echipe, la grupa copii 1, au obţinut următorii sportivi: Ioana Radu, Claudia Constantin şi Nicoleta Tureac. Micii karateka Dario Mihai şi Gabriel Giurgiu au urcat, de asemenea, pe podium la Campionatul Mondial de la Cluj, obţinând locul III şi medalia de bronz la enbu masculin, grupa de copii 3. Gabriel a mai câştigat o medalie de bronz la kata individual. La aceeaşi categorie de vârstă, sportiva Maria Marcu a obţinut locul III la kumite individual. Nu în ultimul rând, karateka Daria Dârnea şi Bogdan Dîrnea au urcat pe podium la enbu mixt, grupa de copii 2, intrând în posesia medaliei de bronz. Din lotul Clubului Sportiv Arashi-do Brăila au mai făcut parte următorii sportivi: Iulia Constantin, ştefan ţandără, Ionuţ ţandără şi Cătălin Baciu. „Le mulţumesc, în primul rând, părinţilor pentru sprijinul financiar pe care l-au acordat sportivilor noştri, fără de care nu ar fi fost posibilă participarea noastră la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj. Le mulţumesc, de asemenea, sportivilor pentru efortul depus şi pentru rezultatele obţinute”, ne-a declarat preşedintele C.S. Arashi-do Brăila, sensei Daniel Mihai. (sursa www.obiectivbr.ro)

 • 9 NOV 2017

  Campioni Mondiali - Cluj 2017

  post27

  Radu Ioana, componenta C.S. Arashi-do Brăila, campioană mondială la Cluj. Felicitari!

 • 9 NOV 2017

  Campioni Mondiali - Cluj 2017

  post26

  Sportivii clubului Arashi-Do Brăila, Ion Florentina si Giurgiu Cosmin, sunt Campioni Mondiali la proba de enbu-mixt juniori. Felicitari!

 • 5 nov 2017

  Campionatul Mondial de Karate Tradițional Cluj-Napoca 3-5 noiembrie 2017

  post25

  Lotul CS.Arashi-do Brăila. Rezultatul final la Campionatul Mondial de Karate Tradițional Cluj-Napoca 3-5 noiembrie 2017. 4 medalii de aur, 3 de argint si 4 de bronz. Felicitări copiilor si părinților.

 • 11 oct 2017

  CINCI MEDALII DE AUR, CINCI DE ARGINT ŞI ŞASE DE BRONZ LA CAMPIONATUL NAŢIONAL DE KARATE TRADIŢIONAL DE COPII

  post24

  în perioada 6-8 octombrie, la Oradea, 19 sportivi cu vârste între 5 şi 12 ani de la Clubul Sportiv “Arashi-do” Brăila, îndrumaţi de sensei Daniel Mihai, au reuşit să obţină 16 medalii, devenind, astfel, numărul II în România • copiii de la clubul brăilean vor participa la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional de la Cluj, din luna noiembrie Rezultate excepţionale ale micilor sportivi de la C.S. “Arashi-do” Brăila, condus de sensei Daniel Mihai, la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de Copii, desfăşurat la Oradea, în perioada 6 - 8 octombrie 2017. Sportivii au reuşit să-şi adjudece cinci titluri naţionale de campion şi tot atâtea medalii de aur, precum şi alte 11 medalii - cinci de argint şi şase de bronz - clasându-se, astfel, pe locul al II-lea la nivel naţional. Sala de jocuri sportive a Universităţii Oradea a găzduit, în zilele de 6, 7 şi 8 octombrie 2017, finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional de Copii şi Cupa Arhicon (“Memorialul Pavel Vancea”) la care au participat sute de karateka cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani de la 30 de cluburi de profil din ţară. Desfăşurat sub auspiciile Federaţiei Române de Karate Tradiţional şi organizat de CS S.K.T. UAMT Agora - Oradea, evenimentul a debutat cu un stagiu susţinut de dr. Ilija Iorga. “În urma rezultatelor obţinute la Oradea, vom participa cu circa 20 de sportivi la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional de Copii de la Cluj, care se va desfăşura în perioada 2-5 noiembrie”, ne-a precizat sensei Daniel Mihai, preşedintele CS “Arashi-do” Brăila. Iată şi rezultatele obţinute de copiii karateka brăileni: La grupa de Copii 3, Dario Matteo Mihai a obţinut locul II la kumite individual şi locul I la enbu masculin, împreună cu Gabriel Giurgiu, elev al Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” Brăila. Giurgiu a mai obţinut două medalii de aur la enbu mixt şi kata pe echipe, precum o medalie de bronz la kata individual. La grupa de Copii 2, Andreea Radu a devenit campion naţional la kumite individual şi enbu mixt, obţinând, totodată, medalia de argint la kata echipe. De asemenea, Daria Dârnea s-a clasat pe locul II la kata echipe, împreună cu Maria Marcu. Maria a mai obţinut medalia de bronz la enbu mixt. Bogdan Dîrnea s-a clasat pe locul I la kata echipe şi pe locul III la enbu masculin, iar Andrei Drăghici a obţinut aur la kata echipe, precum şi trei medalii de bronz la enbu mixt, enbu masculin şi kumite individual. La aceeaşi grupă, Cătălin Baciu a ocupat locul III la enbu mixt. În sfârşit, la grupa Copii 1, Ioana Radu a obţinut două medalii de argint la kata echipe şi enbu mixt şi o medalie de bronz la kumite individual. Iată şi numele celorlalţi trei sportivi care s-au întors cu medalii de la Oradea: Claudia Constantin (două medalii de argint la kumite individual şi kata echipe), Nicoleta Tureac (loc II kata echipe şi loc III enbu mixt) şi Alexandru Stoian (medalia de argint la enbu mixt). “Avem şapte sportivi care au participat la campionat - Ioana Radu, Nicoleta Tureac, Claudia Constantin, Iulia Constantin, Bogdan Dîrnea, Andrei Drăghici şi Andreea Radu - din comuna Chiscani. Ţin să mulţumesc Şcolii Gimnaziale Chiscani pentru aceşti copii”, a mai spus sensei Daniel Mihai. (sursa)

 • 8 oct 2017

  Finala Campionatului Național de Karate Tradițional Oradea

  post23

  Finala Campionatului Național de Karate Tradițional Oradea 6-8 octombrie 2017. Rezultate:5 medalii de aur, 5 medalii de argint, 6 medalii de bronz. În urma rezultatelor C.S Arashi-do Brăila a obținut locul 2 pe țară. După aceste rezultate va participa cu 20 de sportivi la Campionatul Mondial de la Cluj 2-6 noiembrie 2017. Felicitări copiilor!

 • 24 sep 2017

  Finala C.N.Karate Traditional Brăila

  post22

  Finala CN.Karate Traditional Brăila 22-24 septembrie 2017. Locul 1 si medalie de aur la proba enbu-mixt juniori: Florentina Ion si Cosmin Giurgiu. Cosmin Giurgiu locul 3 la kata individual si medalie de bronz. Ei vor reprezenta România si C.S.Arashi-do Brăila la Campionatul Mondial de la Cluj 2017. Felicitări si mult succes!!!

 • 17 jun 2017

  Vaslui 17 Iunie 2017

  post21

  Vaslui 17 Iunie 2017.

 • 4 iun 2017

  Lotul clubului C.S.Arashi-do pentru Campionatul Mondial Cluj 2017

  post20

  Lotul clubului C.S.Arashi-do pentru Campionatul Mondial Cluj 2017: Tandara Ionuț, Sloata Mihai, Constantin Iulia, Mihai Dario, Giurgiu Gabriel, Marcu Maria, Radu Andreea, Darnea Daria, Drăghici Andrei, Darnea Bogdan, Tureac Nicoleta, Radu Ioana, Constantin Claudia si Stoian Alexandru. Succes copii!

 • 4 iun 2017

  Finala Campionatului National de Karate Traditionala Galați 2-4 Iunie 2017

  post19

  Finala Campionatului National de Karate Traditionala Galați 2-4 Iunie 2017.Rezultatele finale: 3 Aur,5 Argint, 4 Bronz si 2 locuri 4.După aceste rezultate, C.S.Arashi -do Brăila a ocupat locul 2. .Felicitări copiii.Felicitări părinții pentru încredere. Succes la Campionatul Mondial de la Cluj 2017.

 • 11 mai 2017

  SPORTIVII DE LA “ARASHI-DO” BRĂILA, PE PODIUM LA FINALA CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE KARATE TRADIŢIONAL

  post18

  • deţinătoare a centurii negre 1 dan, Florentina Ion a câştigat medalie de bronz la kumite individual şi o alta la embu mixt juniori, împreună cu Cosmin Giurgiu Ambii sportivi de la Clubul Sportiv “Arashi-do” Brăila, participanţi la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional au urcat pe podium, câştigând două medalii de bronz şi un loc IV, în condiţiile în care, la evenimentul sportiv, au participat circa 300 karateka de la toate cluburile de profil din ţară. Astfel, în perioada 5-7 mai 2017, Sala Polivalentă din municipiul Iaşi a găzduit finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional (Shotokan) - Ediţia a XXVI-a, categoriile cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Mult-aşteptatul eveniment sportiv, care a adunat laolaltă cei mai buni practicanţi de karate din România, a fost organizat de Clubul Sportiv “Enpi” Iaşi şi Federaţia Română de Karate Tradiţional, în colaborare cu Primăria Municipiului Iaşi. La finala campionatului de la Iaşi, CS “Arashi-do” Brăila, condus de sensei Daniel Mihai, a participat cu doi sportivi, Florentina Ion, elevă la şcoala din comuna Tichileşti, şi Cosmin Giurgiu, din municipiul Brăila, ambii deţinători ai centurii negre 1 dan. După două zile de confruntări, ambii sportivi au urcat pe podium. “Florentina Ion a câştigat locul III şi medalie de bronz la proba kumite individual şi locul IV la kata individual (categoria cadeţi). De asemenea, a câştigat locul III şi medalie de bronz la embu mixt juniori, împreună cu Cosmin Giurgiu”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai la întoarcerea de la Iaşi. (sursa)

 • 11 apr 2017

  Ziua Portilor Deschise la Gradinita nr.47 - Braila

  post17

  Mulțumim Grădiniței nr.47 pentru invitație.

 • 10 apr 2017

  LOCURI FRUNTAŞE PENTRU SPORTIVII DE LA CS “ARASHI-DO” BRĂILA

  post16

  • deţinători ai centurii negre, Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu au participat la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional - Zona Moldova, care s-a desfăşurat la Piatra Neamţ Medalii de argint pentru doi karateka brăileni la etapa zonală a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional. Clubul Sportiv “Ceahlăul” Piatra Neamţ, Clubul Sportiv “Kaminari” Piatra Neamţ şi Federaţia Română de Karate Tradiţional au organizat, în perioada 7 - 9 aprilie, cea de-a XXVI-a ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional - Zona Moldova pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Evenimentul sportiv, care s-a desfăşurat în sala sporturilor “Ceahlăul” din Piatra Neamţ, a adunat laolaltă peste 100 de karateka de la 11 cluburi din zona Moldovei (şi din Brăila). “Clubul Sportiv Arashi-do Brăila a fost prezent la campionatul de la Piatra Neamţ cu doi sportivi, Florentina Ion, la cadeţi, şi Cosmin Giurgiu, la juniori”, ne-a precizat preşedintele CS “Arashi-do”, sensei Daniel Mihai. Deţinător al centurii negre la karate tradiţional (Shotokan-Fudokan), Florentina Ion, în vârstă de 14 ani, din comuna Tichileşti, judeţul Brăila, a ocupat locul II la kumite individual şi un alt loc II la fukugo feminin, aducând, astfel, acasă, două medalii de argint. Cosmin Giurgiu, de 15 ani, din municipiul Brăila, şi el deţinător al centurii negre, de la acelaşi club sportiv, a ocupat locul III la fukugo masculin şi locul IV la kata individual. (sursa www.obiectivbr.ro)

 • 16 martie 2017

  26 MICI KARATEKA DE LA ARASHI-DO, CALIFICAŢI LA CAMPIONATUL NAŢIONAL DE KARATE TRADIŢIONAL

  post15

  • “Pentru mine, ca antrenor, primează nivelul ridicat şi performanţele obţinute de sportivii noştri”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai, fondatorul CS Arashi-do Brăila Rezultate foarte bune pentru micii karateka de la Clubul Sportiv Arashi-do Brăila, participanţi la faza zonală (Moldova) a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii, care s-a desfăşurat în perioada 10 - 12 martie 2017, în Sala Sporturilor din municipiul Vaslui. Clubul condus de sensei Daniel Mihai, fondator şi preşedinte al CS Arashi-do Brăila a participat la campionat cu 29 de karateka, având vârste cuprinse între 6 şi 13 ani. Dintre aceştia, 26 s-au calificat pentru finala Campionatului Naţional, care se va desfăşura în perioada 2 - 4 iunie 2017, în municipiul Galaţi. Tot atunci, Galaţiul va găzdui şi a II-a ediţie a Cupei Regelui la karate tradiţional, eveniment organizat de Karate Club Galaţi în colaborare cu Federaţia Română de Karate Tradiţional. “La Campionatul Naţional de karate tradiţional pentru copii, de la Vaslui, sportivii noştri au obţinut 6 locuri I, 9 locuri II, 9 locuri III şi un loc IV, la toate categoriile de vârstă. Pentru mine, ca antrenor, primează nivelul ridicat şi performanţele obţinute de micii karateka. Rezultatele obţinute de aceşti copii s-au situat, an de an, peste aşteptări. Pentru aceasta, ţin să le mulţumesc, în primul rând, părinţilor, pentru tot sprijinul acordat”, a precizat sensei Daniel Mihai, preşedintele CS Arashi-do Brăila, la întoarcerea de la Vaslui. Faza zonală a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii a reunit în impunătoarea Sală a Sporturilor de la Vaslui 250 de sportivi de la 17 cluburi din Estul României. (sursa obiectivbr.ro)

 • 12 martie 2017

  Faza zonală (Moldova) a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii

  post14

  Faza zonală (Moldova) a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii. Rezultatele finale ale sportivilor clubului Arashi-do Brăila: 13 sportivi-Locul 1, 13 sportivi-Locul 2, 12 sportivi-Locul 3, 6 sportivi Locul 4. Felicitări copiilor dar si părinților. Succes la finala de la Galați.

 • 28 feb 2017

  Directia Judeteana pentru Sport si Tineret sustine C.S. Arashi-Do Braila

  post13

  Cupa Arashi-do Brăila împreună cu DJST Brăila, înaintea Campionatului National de Karate Tradițional Zona Moldova 10-12 Martie 2017. Succes tuturor.

 • 16 octombrie 2016

  Copiii de aur ai Brăilei - SPORTIVII BRĂILENI, CAMPIONI EUROPENI LA KARATE TRADIŢIONAL

  post12

  • 14 sportivi de la CS “Arashi-do” Brăila, cu vârste între 6 şi 15 ani, au adus din Polonia, de la Campionatul European de Karate Tradiţional Fudokan, 22 de medalii: 7 de aur, 7 de argint şi 8 de bronz • Gabriel Giurgiu, elev în clasa a II-a la Şcoala “Ion Creangă”, este campion european la kumite individual, iar fratele său, Cosmin, campion la embu mixt, împreună cu Florentina Ion • la 15 ani, Cosmin şi Florentina sunt deţinători ai centurii negre 1 Dan • Succes absolut al micilor karateka de la Clubul Sportiv “Arashi-do” Brăila, condus de sensei Daniel Mihai, deţinător al centurii negre, 2 Dan. În perioada 14 – 15 octombrie 2016, 14 sportivi de la CS “Arashi-do” Brăila, cu vârste între 6 şi 15 ani, au participat la Campionatul European de Karate Tradiţional Fudokan, desfăşurat în Tauron Arena din Cracovia, Polonia. Au fost prezenţi între 450 şi 500 de sportivi din toată Europa, inclusiv din România. Micii karateka de la “Arashi-do” au obţinut în total 22 de medalii (7 de aur, 7 de argint şi 8 de bronz) şi mai multe titluri de campioni europeni, făcând cinste tricolorului, Brăilei, şcolilor unde învaţă şi familiilor care i-au susţinut. Astfel, Gabriel Giurgiu, elev în clasa a II-a la Şcoala “Ion Creangă” Brăila, a obţinut medalia de aur şi titlul de campion european la kumite individual (grupa 6-8 ani), iar fratele său, Cosmin Giurgiu, a obţinut aur la embu mixt împreună cu Florentina Ion, elevă la Şcoala Generală Tichileşti (grupa 14-15 ani). Cosmin şi Florentina sunt proaspăt deţinători ai centurii negre, 1 Dan. Gabriel Giurgiu a mai obţinut medalia de argint şi locul II la embu mixt, împreună cu Andreea Radu, precum şi locul III la embu masculin, împreună cu Dario Mihai. Dario a mai obţinut la acelaşi campionat medalia de argint şi locul II la embu mixt, împreună cu Iulia Constantin. Fraţii Giurgiu nu au fost singurii care s-au întors cu aur de la Cracovia. Au mai obţinut medalia de aur şi titlul de campioni europeni Nicoleta Tureac şi Andrei Drăghici (embu mixt, 11-12 ani), precum şi echipa de fete formată din Andreea Radu, Maria Marcu şi Daria Dârnea, campioni absoluţi la kata echipe (9-10 ani). Maria Marcu şi Claudia Constantin s-au întors din Polonia cu medalii de argint şi titlurile de vicecampioni europeni la kumite echipe. Nu în ultimul rând, Nicoleta Tureac a mai obţinut locul III la kumite individual, precum şi locul III la kumite echipe, împreună cu Ioana Radu. Afară de aurul obţinut la embu mixt, Andrei Drăghici a mai obţinut un binemeritat loc III la kumite individual, iar Alexandru Cazan locul IV la kata echipe băieţi. “Ţin să le mulţumesc tuturor sportivilor care au muncit din greu pentru aceste rezultate, părinţilor care-i susţin, precum şi sponsorilor noştri, fără de care mulţi copii nu ar fi putut participa la campionatul european. Este vorba de primarul comunei Chiscani, Busuioc Coja, şi de primarul comunei Tichileşti, Gicu Davidescu”, a ţinut să precizeze sensei Daniel Mihai, la întoarcerea din Polonia. (sursa: http://www.obiectivbr.ro/)

 • 10 octombrie 2016

  Finala Campionatului National de Karate Traditional - Oradea 1-2 Oct 2016

  post11

  Felicitari tuturor copiilor pentru rezultatele extraordinare: 9 medalii de aur, 10 medalii de argint si 8 medalii de bronz. Mult succes la Campionatul European din Polonia!

 • 17 aprilie 2016

  Campionatul de Karate Traditional Fudokan de copii Galati 15-17 Aprilie 2016

  post10

  Finala Campionatului de Karate Traditional Fudokan de copii Galati 15-17 Aprilie 2016. C.S. Arashi-Do Braila a obtinut 8 medalii de aur, 4 de argint si 3 de bronz si s-a clasat pe locul II pe tara la prima editie a Cupei Regelui. Felicitari tuturor participantilor si succes la C.E. de Karate din Polonia!

 • 3 aprilie 2016

  Cupa Arashi-Do Braila 2016

  post8

  Prima editie Cupa Arashi-Do Braila in colaborare cu D.J.T.S. Braila. Felicitari tuturor participantilor!

 • 27 martie 2016

  CJTS Piatra-Neamt 25-27 Martie 2016

  post7

  CJTS Piatra- Neamt 25-27 Martie 2016 - Zona Moldova. ION FLORENTINA: Embu Mixt Loc.1, kumite individual Loc.3, Fukugo Loc 3. si GIURGIU COSMIN: Embu-mixt Loc 1, kata individual Loc 2, kumite individual Loc.3. FELICITARI!

 • 2 martie 2016

  C.S. ARASHI-DO BRĂILA s-a mai îmbogățit cu două centuri negre

  post6

  Galați, 2 Martie 2016. C.S. ARASHI-DO BRĂILA s-a mai imbogățit cu două centuri negre, în urma examenului susținut la Galați de Giurgiu Cosmin și Ion Florentina. Mulțumim Președintelui F.R.K.T. Mărăndici Nicolae (7 DAN).

 • 19 februarie 2016

  Micii sportivi de la C.S. «Arashi-Do» Brăila, calificaţi pentru Finala Campionatului Naţional de Karate-Do Tradiţional

  post5

  19 din cei 20 de karateka au câştigat premii la faza zonală a campionatului, care s-a desfăşurat la Vaslui În perioada 12 - 14 februarie 2016, 20 de mici karateka de la Clubul Sportiv "Arashi-Do" din Brăila, condus de sensei Daniel Mihai, posesor al centurii negre 2 dan, au participat la Campionatul Naţional de Karate-Do Tradiţional, Zona Moldova. După o evoluţie spectaculoasă, 19 din cei 20 de sportivi s-au calificat pentru Finala Campionatului Naţional de Karate-Do Tradiţional, care se va desfăşura la Galaţi, în luna aprilie. S-au calificat la probele C4 (copii cu vârste 6-7 ani): Mihai Dario, kumite individual, loc. 3; Mihai Dario şi Iulia Constantin, embu mixt, loc 1. La grupa C 3 (copii cu vârste de 8-9 ani) s-au calificat: Maria Radu, kumite individual, loc 3; Nicolae Puşcaşu şi Gabriel Giurgiu, embu masculin, loc 1; Mihai Dario, Gabriel Giurgiu şi Nicole Puşcaşu, kata echipe, loc 2; Maria Radu, kata individual feminin, loc 1; Gabriel Giurgiu, kata individual loc 2. La grupa C2 (copii 10-11 ani) s-au calificat: Nikos Zurba, kumite individual masculin, loc.1; Alexandru Cazan, kumite individual, loc.3; Bogdan Dârnea şi Andrei Drăghici, embu masculin, loc 2; Maria Marcu, kumite individual loc 3; Maria Radu , Florentina Ciocârlan şi Daria Dârnea, kata echipe, loc 4; Bogdan Dârnea, Andrei Drăghici şi Alexandru Cazan, kata echipe, loc.3; Cătălin Baciu, Nikos Zurba şi Raul Balaban, kata echipe, loc 4; La grupa C1 (copii 12-13 ani) s-au calificat: Nicoleta Tureac, kumite individual, loc 3; Andrei Drăghici şi Nicoleta Tureac, embu mixt, loc.2; Nikos Zurba şi Alexandru Stoian, embu masculin, loc 3; Claudia Constantin, Nicoleta Tureac şi Ioana Radu, kata echipe, loc 3. "Sunt mulţumit mai ales de nivelul tehnic de pregătire de care au dat dovadă micii sportivi la Vaslui", a precizat sensei Daniel Mihai, preşedintele C.S. "Arashi-Do" Brăila.(Sursa: www.obiectivbr.ro)

 • 14 ianuarie 2016

  Stagiul anual al instructorilor 14-17 ianuarie 2016

  post4

  Stagiul anual al instructorilor 14-17 ianuarie 2016

 • 7 octombrie 2015

  Clubul Arashi Do Braila, sase medalii de aur la Finala Campionatului National de Karate Traditional pentru copii

  post3

  Coordonati de sensei Daniel Mihai, 2 Dan, sportivii de la CS "Arashi - Do" Braila se pregatesc pentru Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Belgrad. Micii karateka de la Clubul Sportiv "Arashi - Do" au facut cinste Brailei si scolilor unde invata, dupa ce s-au intors cu 16 medalii de la Finala Campionatului National de Karate Traditional pentru copii, care s-a desfasurat la Cluj, in perioada 2-4 octombrie 2015. Astfel, sportivii braileni au obtinut 6 medalii de aur si 10 medalii de bronz. Gabriel Giurgiu, elev in clasa I la Scoala Gimnaziala "Ion Creanga" Braila, a obtinut 4 medalii de aur si o medalie de bronz la probele kata individual, kumite individual, embu masculin, embu mixt si kata echipe. De asemenea, Nicolae Puscasu a obtinut o medalie de aur la embu masculin si o medalie de bronz la kata echipe, iar Gabriela Mihalcea o medalie de aur la embu mixt. Au mai obtinut medalii sportivii: Mihai Dario Matteo (medalie bronz la kata echipe), Bogdan Darnea si Andreea Radu (medalie bronz la embu mixt), Florentina Ion (medalie bronz kumite individual), Nikos Zurba, Alexandru Nedelcu si Alexandru Luncan (medalie bronz kumite echipe). In perioada 25-27 septembrie 2015, sportivii de la "Arashi - Do" Braila au participat la Finala Campionatului National de Karate CJTS. de la Oradea, obtinand locul 3 si medalie de bronz la kumite echipe (Cosmin Giurgiu, Albert Buruiana si Marian Radu). "Pe aceasta cale, adresez celor care ne pot sustine financiar, un apel pentru sprijinirea copiilor care vor participa la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Belgrad", ne-a spus sensei Daniel Mihai, fondatorul CS "Arashi - Do" Braila.

 • 4 octombrie 2015

  Finala Campionatului National de Karate Traditional Cluj 2015

  post2

  Finala Campionatului National de Karate Traditional Cluj 2015 - 6 medalii de aur si 10 de bronz. Felicitari tuturor participantilor!!!

 • 2003

  Locul 1 Kata Echipe Seniori la Campionatul național italian

  post1

  Cel mai important rezultat obtinut de instructorul Daniel Mihai in perioada cand a activat in Italia, a fost in anul 2003 cand a reusit sa obtina locul 1 la Kata pe echipe la Campionatul National italian. (Sursa: site Dai Karate Club)

 • 1999

  Campionatul European de Karate Traditional - Polonia 1999

  Una dintre reusitele instructorului Daniel Mihai este participarea la Campionatul European de Karate Traditional din Polonia in 1999. Performantele obtinute au fost foarte bune, reusind sa obtina medalia de bronz la probele Embu Mixt si Kata pe Echipe.

Arhivă