Termeni şi condiții de utilizare


Asociația Club Sportiv Arashi-Do Brăila (denumita mai departe "Clubul")

Prin intrarea pe acest website, accesarea oricărei pagini interioare, sau prin înscrierea la unul din cursurile prezentate, confirmi că ai citit, înțeles şi acceptat termenii şi condițiile, așa cum sunt descrise în prezentul document (prezenta pagină web). Prin exprimarea acceptului cu privire la termenii şi condițiile redactate în cuprinsul acestei pagini, certifici pe propria răspundere că înțelegi drepturile şi obligațiile legale ce decurg din accesarea acestui site, a produselor şi serviciilor oferite.

Secțiunea „Termeni şi condiții” poate fi actualizată periodic. Clubul își rezervă dreptul de a schimba și actualiza oricând acești termeni. Verificați regulat aceasta pagina pentru a fi la curent cu ultimele condiții impuse de Club.

„Termeni şi Condiții” reprezintă un contract / acord legal între tine (vizitator, utilizator sau cursant) şi Club, cu privire la utilizarea website-ului www.arashi-do.tk, a serviciilor şi cursurilor oferite (numite mai departe “Servicii”), precum şi a tuturor materialelor de instruire, a informațiilor şi suporturilor de curs sau materiale didactice (numite mai departe “Conținut”).

DREPTURI DE AUTOR / COPYRIGHT

În conformitate cu Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, vă facem cunoscute următoarele:

Toate drepturile sunt rezervate. Orice preluări (integrale sau parțiale) ale informațiilor (sub formă de text sau imagine) conținute în acest site, pot fi folosite numai cu permisiunea scrisă a Clubului! Utilizatorul trebuie să presupună că orice vede sau citește pe acest Website este protejat de drepturi de autor, în afara situațiilor în care este menționat altfel în mod expres, şi nu poate fi utilizat fără permisiunea scrisă a Clubului, decât în condițiile menționate în acești Termeni și Condiții. Poți descărca (downloada) materialele prezentate pe www.arashi-do.tk numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să menții intacte toate mențiunile referitoare la drepturile de autor, mărcile înregistrate şi orice alte notificări referitoare la drepturi de proprietate intelectuală. Utilizatorul nu este însă autorizat să copieze, creeze derivate, republice, reproducă, posteze, încarce (uploadeze), transmită sau distribuie sub orice formă (online sau offline) conținutul acestui website (integral sau parțial), incluzând text, imagini, fișiere text (indiferent de extensie), fișiere audio şi video, indiferent de scopuri, fără permisiune scrisă din partea Clubului.

DISPOZIŢII FINALE

Clubul este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, de interes privat, cu personalitate juridică, ce promovează dezvoltarea artelor marțiale în România. Cursanţii care se înscriu şi participă la antrenamentele organizate de Club, precum şi la stagiile şi seminariile acestuia, se obligă să respecte întrutotul regulamentul Clubului şi al FRKT, acceptând condiţiile impuse de aceste entităţi cu privire la participarea la antrenamente, comportamentul din timpul antrenamentelor, precum şi practicarea artelor marţiale şi folosirea tehnicilor însuşite pe parcursul acestora. Cursanţii se obligă să acorde Clubului dreptul nelimitat de a crea, procesa, posta online, distribui şi/sau vinde orice material foto sau video propriu realizat în timpul antrenamentelor sau altor activităţi organizate de Club în care aceştia apar şi pot fi identificaţi, fără a putea cere compensaţii financiare sau alte pretenţii (de orice fel).